БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИ – НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

Нашата държава се нарича България,понеже е страна на Българите. Тя е основана от Българи- не е основана от Български граждани като Азис и Доган,а ако чакахме тези граждани да основат България,никога нямаше да го дочакаме. Това означава,че Българите са хиляди пъти по-важни от Българските граждани!

  Български граждани може да са хора от различни етноси- турци, гърци, цигани, власи, евреи, сърби, руснаци, татари, англичани, американци, холандци и пр. За България обаче не са важни те- важни са Българите понеже са стопани на страната,а останалите са нейни гости.

  Най-великите Българи не са били Български граждани- в това число Авитохол, Ирник, Кубрат, Аспарух, Тервел, Телериг, Крум, Кирил, Методий, Борис „Първи“, Св.Климент Охридски, Св. Иван Рилски, Симеон, Самуил, Асен, Петър, Калоян, Иван Асен II, Константин II, Фружин, Карпош, Паисий, Раковски, Левски, Ботев, Караджата, Бенковски и пр.,и пр. Без тях обаче България нямаше да я има а тя винаги се е нуждаела от хора като тях което означава,че нашата страна определено се нуждае от Българи- колкото се може повече!

image

  Тя не се нуждае от Български граждани,понеже „Български“ граждани като Фердинанд, Кимон Георгиев, Георги Димитров, Андрей Луканов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, „цар“ Киро, бат Сали, Азис, Карадайъ и пр.никога не са си мръднали пръста за нейното благо а напротив- някои от тях са я забили и продължават да я забиват в такива дълбоки блата,че никой не знае дали измъкване от тях ще може някога да има!

  Реални приходи на България днес донасят Българите- не донасят Българските граждани! Трудещото се Българско мнозинство (в това число „македонците“  и помаците) изхранва поне милион и половина малцинства,единствена полза от които извличат само политиците и то най-корумпираните! „Български граждани“ като жителите на Филиповци, Столипиново, Липник и пр. дърпат развитието назад,ощетявайки всички нас чрез близки до тях политици,които бъркат в нашите джобове за да ги изхранват,без онези да са внесли дори една стотинка в държавния ни бюджет!

  На малоумните им защитници още сега ще кажа- ние не сме расисти и ксенофоби! На нас не ни пречат достойно трудещите се у нас турци, евреи, цигани, власи, гърци, англичани, руснаци и пр.- пречат ни търтеите и лентяите,които не мислят да се захващат на работа и да захранват народния бюджет на България,а мислят само как да го източват,като раждат нови и нови търтеи и паразити! Многовековният опит на народа показва,че полезни за България по правило са Българите,а хората от малцинствата рядко попадат в графата „полезен“! Страната не може да разчита на тях във време на война срещу Турция например а напротив- може да очаква саботажи, терористични актове, отказ от съдействие, погроми срещу имуществото на мирни граждани и пр.!

  Системата на „Българското гражданство“ уеднаквява с нас лентяйстващите малцинства и им дава части от нашите права,а милиони невероятно достойни Българи като бесарабските, „македонските“, браничевските, одринските, Беломорските, гагаузките, „румънските“, руските и пр.,много от които са готови да си дадат живота за България ги лишава от Българска гордост и свободен достъп до родината! Затова тази система е глупава,порочна и погрешна,и трябва да бъде отменена колкото се може по-скоро!

  „С какво ще я заместим?“ – би попитал някой. Ще я заместим с Хазяйствената система т.е.- с друг вид организация на нашето общество,според която Българите са Стопани на страната а всички останали,особено паразитстващите малцинства са нейни Гости! Стопани на страната са всички Българи- без значение къде живеят те и какво гражданство им натрапва чуждата държава,която окупира земите им в момента! Гости на страната са всички малцинства и чужди етнически групи,които живеят у нас без значение какви са те,в това число фалшивите „булгари“ от Чувашия и Татарстан,които не знаят една Българска дума и имат политическа поръчка да се преструват на Българи! В прякото държавно управление трябва да влизат само Стопаните на страната,а другите ще имат право да им помагат като съветници, спонсори, привърженици, наематели, инженери,преводачи и пр. Да гласуват и да се кандидатират на избори ще имат право единствено Стопаните,а Гостите ще имат право само да финансират но не партии,избиратели и отделни кандидати,а определени държавни фондации и държавни институции!

  Държавата трябва да премахне Българското гражданство и да раздаде на хората два вида лични карти или паспорти:

1. Лична карта на Стопанин
2. Лична карта на Гостенин

  Гостите на страната никога не може да имат същите права като Българите така,както чистачките в Парламента нямат правата на депутатите,а санитарите в Александровска болница нямат правата на ректора и академиците! Тази система ще бъде не просто демократична- тя ще е далеч по-демократична от Атинската „демокрация“,която поставяше под робство всеки чужденец,както и от режимите в колониална Британия и Франция,които твърдяха че са „демократични“,а в същото време най-„демократично“ избиваха колонизираните от тях народи и им ограбваха ресурсите!

  Стопаните на страната ще приемат в редиците си всеки Българин от където и да пристига той,без да го питат дали има чуждо гражданство в момента! Във висшия ръководен състав на армията ще може да влизат само Стопани на страната- Гостите ще присъстват в останалите й части,когато това е необходимо. В нашата система ще има взаимно уважение- Стопаните на страната ще уважават онези свои Гости,които се трудят достойно и дават честен дан за развитието на страната,а Гостите в същото време ще са длъжни да уважават Стопаните и да не гледат в тяхното канче,а да си гледат своето! Гост на страната който се труди достойно,честно и самоотвержено дава своя принос за развитието на България трябва да получава специално уважение и право да живее не само добре,но и да развива своя бизнес у нас тогава,когато той е от полза на Стопаните. Онези Гости на страната обаче които са криминално проявени,държат се непристойно и не уважават нашите закони а вършат золуми или безчинстват ще трябва да бъдат пращани в чужбината,от която са дошли!

  „А къде ще пратим криминално проявените цигани,които нарушават закона?“ – би запитал някой. Отговорът е лесен: циганите си имат не една държава,не един континент,а цели четири континента: Африка, Азия, Латинска Америка и Австралия! Те може да бъдат пращани в Турция, Индия, Пакистан, Колумбия, Бразилия, Египет, Судан, Китай и къде ли не още,но най-вече в държави като Йемен и Сомалия,чиито пирати спираха Български кораби и държаха екипажите им в плен,за да изнудват страната ни за пари!

  „А какво ще правим с потомците на смесени бракове?“ е следващия въпрос,на който трябва да отговорим. Отговорът също е лесен- децата от бракове на Българин с чужденка или на чужденец с Българка са по дефиниция Българи и трябва да бъдат третирани като Стопани на страната т.е. като хора,имащи право да участват пряко в държавното управление но само при условие,че не са отгледани и възпитани в чужда враждебна среда! Чистите Българи от съседните ни страни обаче,които милеят за България и са готови да дадат живота си за нея трябва да бъдат приемани у нас безусловно,а Български лични карти на Стопани на страната трябва да им бъдат давани по същите облекчени процедури,по които ги получаваме ние!

image

  Право на поземлена и на жилищна собственост в България тогава ще имат само Стопаните- останалите ще бъдат техни наематели а тези Гости,които не си плащат редовно наема върху общински или частни жилища и земи ще трябва да напуснат страната като закононарушители и да отиват в чужбината от която са дошли,без право да се връщат обратно у нас!

  Право на държавни помощи,дотации и детски надбавки ще има всеки жител на страната,който си е плащал данъците (и евентуалните глоби) редовно,без да е пропуснал нито лев. Такова право ще имат и онези Стопани на страната т.е. Хазяи,които са живели в чужбина и не са правили държавни вноски до момента,а желаят да се върнат в свободните предели на родината и да работят за нея. С тази система в страната ще бъде сложен ред,който няма да има равен на себе си- икономиката ще върви отлично,ще се засили доверието на Българите в държавните институции,ще се качи раждаемостта,ще се увеличат приходите на хората а сигурността на страната ще достигне ново,далеч по-високо ниво от сегашното. Тогава бъдещето на народа ни ще изглежда далеч по-розово от сега,а благоденствието на хората ще стане жизнен стандарт и основен начин на живот!

P.S. Тази идея трябваше да бъде дадена на хората а ако е късмет,бъдещите поколения ще я наложат и тя ще спаси България.

Обратно горе